Saturday, January 26, 2013

Volvo V40 - Masina viitorului acum si in Romania

Volvo V40 un nou mod de a conduce

Volvo V40 este dotat cu sisteme de siguranță active cum ar fi: frâna automată, detectarea pietonilor - pentru a proteja pietonii, Lane Keeping - care ajută șoferul să rămână pe banda sa și BLIS, care ajută conducătorul auto să detecteze autovehiculele aflate în “unghiul mort” din spate

La categoria protecție a pietonilor V40 Volvo stabilește, de asemenea, un nou record. Un factor important, inovator şi unic este airbag-ul pietonilor. Senzorii din faţa maşinii detectează orice contact cu un pieton. O încărcătură pirotehnică eliberează balamalele capotei și ridică capota cu ajutorul unui airbag.
Efectul pernei airbag combinat cu creşterea distanţei faţă de componentele dure din compartimentul motorului ajută la protecţia capului pietonului în orice impact.

Pe lângă protecţia pietonilor, Volvo V40 are şi un sistem similar, ce acţionează frânele la momentul detecţiei unui impact iminent cu un alt vehicul, acesta fiind capabil să evite coliziunea până la viteze de maxim 50 km/h  (sistemul City Safety).

Volvo V40 este disponibil şi în România. Maşina  are un preţ de pronire de 23.000 euro cu TVA inclus.


No comments:

Post a Comment