Saturday, December 15, 2012

Ce înseamnă cu adevărat SFARSITUL LUMII din Calendarul Mayas

Se schimbă AND-ul uman?

Expertul în cultura mayaşă, Leonzo Barreno, susţine că teoria, foarte populară de altfel, potrivit căreia calendarul mayaşilor anunţă sfârşitul lumii pe 21 decembrie 2012, este greşită, scrie Daily Mail.

Acesta spune că data marchează începutul unui nou calendar. Barreno, care a emigrat din Canada în Guatemala în urmă cu 23 de ani, a fost învăţat chiar de bătrânii mayaşi să citească calendarele."Există două versiuni ale acestei poveşti. Cea despre care ştim cu toţi se referă la sensul apocaliptic care i s-a dat Numărătoarei Lungi, iar cea de-a doua versiune este cea mayaşă, pe care rar o vezi menţionată în media, deşi astă e adevărul". 

“Vor avea loc mai multe schimbari la nivelul planetei, care vor provoca modificări radicale si bruste de clima, timpul va ajunge la zero, clima se va schimba dramatic, iar ADN-ul uman va fi reprogramat”, se arăta intr-un raport al Pentagonului. Teoria este sustinuta de mayaşi, care prevăd că “sfârşitul timpului” va avea loc pe 21 decembrie 2012.

O altă revelaţie

Excepţionali matematicieni şi astronomi, mayaşii au conceput unul dintre cele mai precise calendare cunoscute de om, mai exact chiar şi decât cel Gregorian, utilizat azi. Calendarul lor a fost alcătuit în urma observării minuţioase a Soarelui, a planetelor şi a stelelor din Calea Lactee. Astronomii maya cunoşteau locaţia exactă a centrului galaxiei, dând o importanţă deosebită naşterii şi dispariţiei stelelor.

Bazându-se pe o combinaţie între divinaţii şi calcule matematice, indienii Maya au aflat, încă de acum 4.000 de ani, că în 2012 va începe alinierea Soarelui nostru cu Ecuatorul Galactic şi cu stelele din centrul Caii Lactee. Astronomii moderni au confirmat că, la data solstiţiului de iarnă, în 21 decembrie 2012, Soarele se va afla în aliniament galactic, pe aceeaşi linie cu Ecuatorul Galactic (linia care împarte în două Calea Lactee, divizind-o în două emisfere), calendarul Maya terminându-se la această dată.

Chiar dacă nu au trecut testul anului 2000, teoriile sfârşitului lumii cunosc acum un reviriment legat de anul 2012. Se pare că tot mai multe argumente converg spre concluzia că acum se va petrece  ceva cu totul surprinzător şi inimaginabil cu planeta noastră, şi implicit cu noi.

Potrivit mayaşilor însă , anul 2012 nu va fi sfârşitul lumii, ci momentul când adevărul ne va fi revelat. Toate aceste schimbari vor avea efecte serioase şi asupra ADN-ului uman, care va suferi o reprogramare şi va fi îmbunătăţit. Conform teoriilor celor care au cercetat calendarul mayaş, acum suntem între două Lumi, iar acest timp este numit “Apocalipsa” sau “Revelaţia”, iar acest lucru înseamnă că va fi revelat adevărul, nicidecum “Sfârşitul Lumii”!

Recomandari :
Descoperiri stiintifice in anul 2012
Cea mai mare pestera din lume
Rusia dezvolta un nou tip de racheta balistica intercontinentala

 

 






 

No comments:

Post a Comment